logo
   
Català | Castellano
     
 
Serveis de
consultoria
| | Estudis i projectes
a mida
|
Serveis de consultoria
Els nostres serveis
Ens centrem en la consultoria de Recursos Humans, posant a la disposició dels nostres clients els nostres coneixements i experiència en els diferents aspectes relacionats amb la gestió de persones.
   
Definició de competències: Elaboració del Diccionari de competències d’una organització i els perfils professionals dels seus llocs de treball. Descripció de Perfils professionals de noves professions.
Selecció de personal: Avaluació de competències per la selecció, mitjançant sistemes vàlids i viables en funció del lloc i del nombre de candidats.
Sistemes d’Avaluació de persones a l’organització: Avaluació de l’acompliment, balanç de competències, valoració de l’assoliment d’objectius i resultats.
Formació i Desenvolupament professional: Elaboració de recursos per al desenvolupament de les competències professionals en el lloc de treball.
 
Promoció i carrera: Definició de sistemes de promoció basada en el desenvolupament de competències professionals. Gestió de la carrera professional, promoció horitzontal i vertical.
Reconeixement i remuneració: Implantació de sistemes de remuneració variables basats en l’avaluació de l’acompliment i de les competències professionals.
 
Certificació de competències: Creació de sistemes de certificació de la competència professional adquirida per l’experiència professional i el seu reconeixement per les administracions educatives i la possible convalidació dels títols professionals, per a aquells treballadors sense titulació de formació professionals.
 
     
 
Serveis de consultoria:
El nostre model d'intervenció
Quan treballem amb les organitzacions,
   
Partim de la realitat del client. Identifiquem les seves necessitats i inquietuds per tal de poder buscar la millor solució.
Treballem a mida de cada client. No creiem en les solucions estàndards. Construïm la nostra intervenció en funció de les necessitats del client.
Treballem amb i a l’organització. Ens impliquem en el procés. Parlem, observem, analitzem la realitat de la organització i donem suport en la implantació de les solucions.
Ens centrem en el procés. Perquè sabem, per experiència, que del propi procés d’implantació i canvi s’obtenen tants o més resultats que del producte en sí.
Construïm participació i comunicació transparents. Assegurem que al llarg dels processos d’intervenció participin totes les persones, sobre tot els destinataris, per garantir la màxima implicació i consens.
Ens comprometem amb els resultats. Només estem satisfets de la nostra feina si sabem que els resultats són els esperats i si veiem que la nostra intervenció ha comportat millores en la organització.
Transferim eines i metodologies. No volem que els nostres clients ens demanin sempre el mateix. Si els nostres clients creixen, nosaltres podem créixer amb ells i els nostres reptes ens continuaran motivant.
Gestionem la separació. Treballem de manera que, al final del procés, el nostre client pugui continuar treballant sense nosaltres.
 
 
Espai Girona U. C/Girona 1, principal 1ª 08010 Barcelona | 93 192 41 09 | info@xarxaconsultors.com
Nota legal
 
qui som | què fem | per a qui treballem | on som | xarxa a la xarxa
 
 
organització i desenvolupament de RR.HH | recerca social aplicada
 
 
eines i recursos d'aprenentatge | gestió de bonificacions