logo
   
Català | Castellano
     
 
Serveis de
consultoria
| | Estudis i projectes
a mida
|
Serveis de consultoria
Els nostres serveis
Ens centrem en la consultoria de Recursos Humans, posant a la disposició dels nostres clients els nostres coneixements i experiència en els diferents aspectes relacionats amb la gestió de persones.
   
Definició de competències: Elaboració del Diccionari de competències d’una organització i els perfils professionals dels seus llocs de treball. Descripció de Perfils professionals de noves professions.
Selecció de personal: Avaluació de competències per la selecció, mitjançant sistemes vàlids i viables en funció del lloc i del nombre de candidats.
Sistemes d’Avaluació de persones a l’organització: Avaluació de l’acompliment, balanç de competències, valoració de l’assoliment d’objectius i resultats.
Formació i Desenvolupament professional: Elaboració de recursos per al desenvolupament de les competències professionals en el lloc de treball.
 
Promoció i carrera: Definició de sistemes de promoció basada en el desenvolupament de competències professionals. Gestió de la carrera professional, promoció horitzontal i vertical.
Reconeixement i remuneració: Implantació de sistemes de remuneració variables basats en l’avaluació de l’acompliment i de les competències professionals.
 
Certificació de competències: Creació de sistemes de certificació de la competència professional adquirida per l’experiència professional i el seu reconeixement per les administracions educatives i la possible convalidació dels títols professionals, per a aquells treballadors sense titulació de formació professionals.
 
     
 
Serveis de consultoria:
El nostre model d'intervenció
Quan treballem amb les organitzacions,
   
Partim de la realitat del client. Identifiquem les seves necessitats i inquietuds per tal de poder buscar la millor solució.
Treballem a mida de cada client. No creiem en les solucions estàndards. Construïm la nostra intervenció en funció de les necessitats del client.
Treballem amb i a l’organització. Ens impliquem en el procés. Parlem, observem, analitzem la realitat de la organització i donem suport en la implantació de les solucions.
Ens centrem en el procés. Perquè sabem, per experiència, que del propi procés d’implantació i canvi s’obtenen tants o més resultats que del producte en sí.
Construïm participació i comunicació transparents. Assegurem que al llarg dels processos d’intervenció participin totes les persones, sobre tot els destinataris, per garantir la màxima implicació i consens.
Ens comprometem amb els resultats. Només estem satisfets de la nostra feina si sabem que els resultats són els esperats i si veiem que la nostra intervenció ha comportat millores en la organització.
Transferim eines i metodologies. No volem que els nostres clients ens demanin sempre el mateix. Si els nostres clients creixen, nosaltres podem créixer amb ells i els nostres reptes ens continuaran motivant.
Gestionem la separació. Treballem de manera que, al final del procés, el nostre client pugui continuar treballant sense nosaltres.
 
 
Carrer Jonqueres 16, 9A, 08003 Barcelona | info@xarxaconsultors.com
Nota legal
 
qui som | quč fem | per a qui treballem | on som | xarxa a la xarxa
 
 
organització i desenvolupament de RR.HH | recerca social aplicada
 
 
eines i recursos d'aprenentatge | gestió de bonificacions