Gemma Garcia Reverte

Gemma Garcia Reverte

Soc llicenciada en Filologia Clàssica

He treballat com a docent de secundària (1987-2018) ensenyant als adolescents a analitzar i entendre els textos d’altres i a escriure textos propis.

Des de setembre de 2018 treballo de manera independent en el meu projecte personal (coWRIghTING) de portar l’excel·lència en l’escriptura a l’àmbit professional.

En aquests dos anys, he col·laborat en tasques de revisió i correcció de textos amb el Museu Picasso de Barcelona, EduCaixa i la Fundació Bosch i Gimpera, entre d’altres. En tasques de redacció i reescriptura, he treballat, per exemple, per a Geisa Fabrics, Escola Nova 21 i l’escola corporativa d’idiomes Ziggurat. Per últim, he impartit formació sobre tècniques de redacció a personal empleat en empreses i institucions com Banc Sabadell, FCC, Acció Generalitat, Diputació de Barcelona i Fundació Intress.

M’interessa el bon ús de la llengua no per se sinó perquè garanteix la comunicació clara. Vivim en un context saturat de missatges escrits provinents de múltiples emissors i que ens arriben a través de canals de tota mena. Més que mai, és prioritari i fonamental fer que la comunicació de les empreses cap als seus empleats, clients i proveïdors, i de les institucions cap a la ciutadania sigui la més eficaç possible.

Em podeu trobar a:

Contacteu amb Xarxa

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable: Folk i Sánchez Consultors SCP (Xarxa Consultors)

Finalitat: Gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No es cediran a tercers excepte obligació legal.

Drets: Pots exercitar en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i la resta de drets legalment establerts a través del següent e-mail: info@xarxaconsultors.com.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.