Rafa Folk Gilsanz

Rafa Folk

Soc fundador i soci emèrit de Xarxa Consultors. Jubilat fa molt poc, vull dedicar el meu temps a allò que més m’agrada i m’interessa. Ara em centro en els projectes que requereixen una intervenció més qualitativa, reflexiva i d’impacte, en els quals puc aplicar tot el que he après al llarg de la meva vida professional.

Vaig acabar l’etapa d’activitat professional plena desenvolupant estratègies, mètodes, eines
i instruments en dos àmbits principals: la gestió de competències i el desenvolupament organitzatiu de les administracions locals.

En el primer àmbit he desenvolupat, juntament amb les companyes de Xarxa, una metodologia de formació que integra l’atenció a les competències transversals —les més actitudinals i difícils d’abordar—, així com altres metodologies per a la gestió integral dels recursos humans basada en competències.

En el segon àmbit he dissenyat una estratègia d’intervenció que comprèn la resposta a necessitats legals dels ajuntaments (Relació de Llocs de Treball, RLT), la millora de l’organització del treball i del funcionament de la corporació, i el desenvolupament dels recursos humans.

Estic, doncs, en condicions d’il·lusionar-me i il·lusionar per emprendre projectes relacionats amb aquests continguts, als quals puc aportar la meva experiència i dels quals puc seguir aprenent. D’altra banda, el que em mou i em motiva, com sempre, és contribuir a la millora de la qualitat de vida laboral concebuda àmpliament, és a dir, tant de les persones, que han de poder créixer professionalment i personalment en el seu pas per les organitzacions, com de les organitzacions, que es beneficien de l’experiència i el coneixement de persones madures, lliures, creatives i, per què no, felices.

Em podeu trobar a:

Els meus projectes

Contacteu amb el Rafa

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable: Folk i Sánchez Consultors SCP (Xarxa Consultors)

Finalitat: Gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No es cediran a tercers excepte obligació legal.

Drets: Pots exercitar en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i la resta de drets legalment establerts a través del següent e-mail: info@xarxaconsultors.com.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Últims posts

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.