Què és Xarxa Consultors?

Xarxa Consultors som un grup de professionals de diferents disciplines, amb més de 20 anys d’experiència, que compartim coneixements i saber fer per posar-los al servei de projectes concrets. Ens uneix una manera de treballar basada en el rigor metodològic i la implicació personal. Amb la nostra expertesa, volem contribuir a la transformació social
i de les organitzacions
.

Oferim un treball compromès, personalitzat i a mida de cada necessitat. La relació directa i personal amb els nostres clients, l’adaptació a cada cas i la implicació en els projectes en què treballem són els trets principals que distingeixen la nostra manera de fer.

Com treballem?

 1. Desenvolupem intervencions a mida. Les solucions estàndards no ens valen. Dissenyem els projectes en funció de les vostres necessitats.
 2. Ens preocupa tant el procés com el resultat. Sabem per experiència que, per a aconseguir objectius, el procés importa tant o més que el producte final.
 3. Generem implicació. Hem comprovat que, amb participació i escolta, els plans, propostes i solucions que dissenyem són més efectius.
 4. Transferim eines i metodologies. Si vosaltres creixeu, podrem créixer i seguir aprenent amb vosaltres, i els nostres reptes continuaran sent motivadors.
 5. Gestionem la separació. Estarem satisfets amb el resultat de la nostra intervenció si aconseguim que, al final del procés, continueu avançant sense nosaltres.

Una xarxa és una estructura solidària on tots els nusos són d’igual i vital importància.

(Zaida Muxí. Arquitecta)

El model de treball en xarxa

El nostre marc de relació són els projectes, que compartim en un entorn obert i transparent. Per a cada projecte, constituïm un equip específic de professionals en funció del volum de treball i de les especialitats necessàries. És un model basat en la col·laboració, la responsabilitat i l’autonomia.

 Aquest model de treball en xarxa ens permet oferir-vos:

  1. Un equip de professionals sèniors.
  2. Un equip format per professionals de diferents disciplines.
  3. Un equip altament especialitzat.
  4. Un equip flexible i adaptable en funció de les necessitats de cada projecte.
Model de treball en xarxa

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.