Assistència tècnica en la dinamització de la Taula d'Automoció del Garraf

El 22 de març de 2022 es va constituir la Taula de l’Automoció del Garraf, amb l’objectiu de determinar les necessitats del sector i elaborar una estratègia conjunta per impulsar-lo. La Taula està formada per actors públics i privats del Garraf, representants d’empreses que formen part de la cadena de valor del sector, així com altres agents que contribuiran a fer la diagnosi de necessitats.

Aquesta acció forma part del projecte de suport a l’automoció impulsat per la Diputació de Barcelona per pal·liar els efectes negatius de la crisi del sector. El Consell Comarcal del Garraf i la Federació d’Empresaris Penedès Garraf coordinen aquest projecte en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf.

Des de Xarxa Consultors hem donat suport a l’organització i dinamització de la Taula.

En resum, la Taula de l’Automoció del Garraf és una iniciativa conjunta per impulsar el sector de l’automoció a la zona del Garraf. Amb el suport de diferents actors públics i privats, esperem desenvolupar una estratègia conjunta per pal·liar els efectes negatius de la crisi del sector i potenciar-ne el creixement.

Més informació:

Equip:

Glòria Sánchez

Client:

Federació Empresarial del Gran Penedès

Servei:

Assistència Tècnica

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.