Diagnosi infancia

Elaborem la diagnosi per al PLIA de Canovelles, en clau de drets dels infants i en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (Agenda ODS 2030). Per a la elaboració de la diagnosi comptarem amb la participació d’infants, adolescents, famílies i els agents implicats amb la infància i l’adolescència.
Aquest és el primer pas per elaborar el Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA), el full de ruta que servirà per definir i ordenar les polítiques dirigides als infants i als joves, ha estat fer la diagnosi, que serveix per determinar quina és la realitat de Canovelles.
La diagnosi recull dades estadístiques del municipi, detalla les polítiques, serveis i recursos disponibles, i inclou la percepció de la ciutadania, en especial la dels infants i joves de Canovelles. És per això que s’han realitzat entrevistes personals i s’han passat 456 enquestes a l’alumnat de 5è i 6è de primària i de l’ESO. A més, s’han dut a terme una enquesta específica sobre hàbits de salut a prop de 120 alumnes de 4rt d’ESO, i s’han realitzat tallers participatius amb adolescents, famílies, entitats i personal tècnic de l’Ajuntament.

Equip:

Claudia Vallvé

Client:

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Benestar Social

Servei:

Planificació estratègica

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.