El Parc Sanitari Pere Virgili es proposa desenvolupar un Marc Ètic per a les activitats de participació, co-creació i co-disseny que es realitzen al Living Lab Barcelona Ageing CoL.Laboratory (BALL), assegurant que les persones involucrades siguin tractades amb respecte % dignitat, protegint els seus drets i garantint l’accessibilitat de la informació per a tothom.
El marc abordarà, entre altres temes, les barreres específiques per a la participació ètica, especialment en persones grans. La metodologia del Living Lab BALL guiarà aquesta iniciativa, assegurant una perspectiva centrada en l’usuari i l’obertura a la innovació.
El projecte consta de diverses fases, incloent una anàlisi documental, una proposta de marc ètic formal, una validació participativa amb usuaris i professionals del BALL, i mecanismes d’actualització basats en l’aprenentatge.
Aquest marc ètic serà disseminat a través de diversos canals per garantir-ne la utilització efectiva en totes les activitats del BALL, amb l’objectiu de promoure una participació ètica i inclusiva en els processos d’innovació i participació.

Equip:

Claudia Vallvé

Client:

Servei:

Recerca Social Aplicada

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.