Acompanyem l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs mitjançant un suport de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona per a l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència.
El PLIA és un acord en l’àmbit local sobre les accions a portar a terme els anys vinents per aconseguir fer de Sant Adrià un municipi millor per a totes les edats.
En l’elaboració del PLIA de Sant Adrià de Besòs s’ha pres com a punt de partida la perspectiva de Ciutats Amigues de la Infància i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a marc general per treballar les polítiques locals d’infància. Per a la diagnosi s’ha combinat l’anàlisi de dades sociodemogràfiques amb el mapejat dels recursos existents al municipi adreçats a la infància i l’adolescència i la recollida d’informació qualitativa sobre les necessitats d’infants, adolescents i famílies i incorporant també la visió del personal tècnic i de les entitats del municipi.
A partir dels resultats de la diagnosi s’han identificat els eixos estratègics i principals actuacions a portar a terme per fer de Sant Adrià una ciutat amiga de la infància i l’adolescència.

Equip:

Claudia Vallvé, Esteve Azemar

Client:

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Educació

Servei:

Planificació estratègica

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.