La Taula Local d’Infància i Adolescència (TLIA) del Prat de Llobregat té com a objectiu principal promoure la participació activa de tots els agents del municipi en la presa de decisions que afecten la infància i l’adolescència.

La Taula Local d’Infància és un espai de trobada i diàleg on es troben representades les veus dels infants i adolescents a través del Consell d’Infants, juntament amb les veus dels diferents actors que intervenen en la seva vida: famílies, entitats, professionals, etc. Entre les funcions de la TLIA està el desplegament del PLIA, aprovat l’any passat i desenvolupat amb el suport de Xarxa Consultors.

Aquesta iniciativa es basa en la normativa catalana que reconeix el dret de participació dels infants i adolescents en tots els aspectes que els afecten, i en la perspectiva de drets dels infants de l’UNICEF, que promou una societat que garanteixi els drets de tots els infants sense excepció. El suport tècnic i metodològic del projecte consisteix a proporcionar les eines i recursos necessaris per a la millora del funcionament de la Taula Local d’Infància i Adolescència del Prat de Llobregat, així com en la promoció de la participació activa i efectiva de tots els agents del municipi en els processos de presa de decisions que afecten la infància i l’adolescència.

Equip:

Claudia Vallvé, Rosalia Montenegro

Client:

Ajuntament del Prat de Llobregat

Servei:

Participació

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Treballem junts

Teniu algun projecte en el qual voleu que treballem junts?
Ens encantaria saber-ne més.