Busquem voluntaris de la Marató de TV3 per participar en grups de discussió

logo aquascap-lamarato

 

 

Estem realitzant un treball de camp per a l’Agència de l’Avaluació i la Qualitat Sanitàries de Catalunya per conèixer quin ha estat, fins ara, l‘impacte de La Marató de TV3 a la societat catalana. Concretament, el que ens interessa analitzar és l’impacte de la Marató en el coneixement ciutadà de les malalties tractades, la solidaritat, la conscienciació i responsabilitat davant d’aquesta problemàtica, entre d’altres.

Hem parlat amb diferents persones implicades en la Marató de TV3 i ara estem cercant persones voluntàries que hagin participat en diferents edicions del programa agafant trucades telefòniques el dia de la Marató.

IMG_2817El que volem és recollir la seva opinió i conèixer la experiència com a voluntaris a través d’una sèrie de grups de discussió. La trobada es farà a la seu de l’Agència (Roc Boronat 81-95) durant la primera quinzena de juny, en horaris de 18.30h a 20.30h.

Si esteu interessats en participar o si voleu més informació sobre els grups, poseu-vos en contacte amb nosaltres:  ccarrion@gencat.cat Tel: 935513902

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

2 comentarios en «Busquem voluntaris de la Marató de TV3 per participar en grups de discussió»

  1. Cómo y cuando puedo inscribirme para participar como voluntaria en la Marato de TV3 2014.

    He participado cada año como telefonista y me gustaría volver otra vez este año

    Gracias

    Responder

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.