Com explicar la societat catalana a l’ESO? Testem uns nous materials didàctics als instituts

Des de Xarxa Consultors estem elaborant per a tots els instituts de Catalunya uns materials didàctics per treballar a l’aula com és la societat catalana d’avui i, en especial, quines són les desigualtats socials. Els materials parteixen  d’un encàrrec de la Fundació Jaume Bofill, a partir de 10 vídeos elaborats en motiu dels 10 anys del Panel de Desigualtats de Catalunya, “Trajectòries i canvi social a Catalunya. 10 anys, 10 debats”.

Dibujo2

Cada vídeo està acompanyat d’una proposta didàctica i dos quaderns, un pel docent, l’altre per l’alumne, amb diferents propostes d’activitats i materials de suport per treballar a l’aula els continguts presentats al vídeo. En aquests moments estem realitzant les proves pilot i el contrast amb 4 instituts de Barcelona de diferents titularitats (públics, concertats i privats) i en diversos barris de la ciutat.

Els materials volen motivar el debat i l’interès dels joves sobre temes socials actuals, i al mateix temps contribuir a que el coneixement científic elaborat a través del PaD tingui una major divulgació a la societat de Catalunya. Us presentarem en breu els materials didàctics finals!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

1 comentario en «Com explicar la societat catalana a l’ESO? Testem uns nous materials didàctics als instituts»

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.