Diagnòstic del comerç al Prat de Llobregat

Durant tot aquest mes hem estat realitzant entrevistes al Prat de Llobregat, en una col.laboració amb Prisma Urbà per al projecte: PROPOSTA DE DIAGNOSI DE L’ECONOMIA URBANA: EL COMERÇ I LA RESTAURACIÓ, NOVES REALITATS I TENDÈNCIES DE FUTUR AL PRAT DE LLOBREGAT.

2014-10-21 17.00.03

Equipades amb la càmara, el GPS i la gravadora hem estat voltant pel Prat, parlant amb diferents tipus d’establiments de comerç i hosteleria. Hem parlat amb emprenedors que han creat el seu negoci fa poc temps i d’altres que regenten negocis familiars «de tota la vida», amb gent del Prat i de fora del Prat, amb botigues de roba, perfumeries, colmados, cellers, restaurants, bars, pizzeries, kebabs…. Cada entrevista és un món, però és precisament d’aquest caleidoscopi d’històries i vivències el que configura la realitat del comerç i la restauració del municipi.

Després d’uns quants dies passejant pel Prat ens endinsem en la fase d’anàlisi. Tenim molta informació. Ara es tracta de donar-li forma i construir propostes útils per ajudar a l’ajuntament a identificar els nous reptes de futur i definir eixos estratègics que ajudin a dinamitzar l’economia urbana del comerç i restauració.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.