Pla de diversitat i convivència a Sant Joan de Vilatorrada

Ahir van tenir lloc les sessions de treball amb tècnics i entitats de Sant Joan de Vilatorrada, en el marc de l’elaboració del Pla de diversitat i convivència del municipi.

2014-11-27 13.26.542014-11-27 14.17.19

Es tracta d’un projecte impulsat pel Servei d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona i que compta amb l’assistència tècnica de Xarxa Consultors.

El projecte consisteix en la realització d’un Pla de diversitat i convivència des de l’àmbit comunitari, amb els següents objectius:

  1. Analitzar les potencialitats, necessitats i dificultats del personal tècnic de diferents àmbits que treballa al municipi, així com la xarxa ciutadana activa en relació a la gestió de la diversitat.
  2. Elaborar una diagnosi de la realitat social del municipi, compartida entre els diferents agents, fent èmfasi en els espais de convivència i d’integració existents.
  3. Consensuar uns eixos d’intervenció per treballar la diversitat cultural i la convivència a Sant Joan de Vilatorrada.

Després d’una primera fase d’anàlisi documental, realització d’entrevistes, i celebració dues sessions grupals amb tècnics i entitats es podrà presentar una primera diagnosi, punt de partida per al disseny d’eixos d’intervenció que permetin treballar la diversitat i la convivència de manera transversal i amb la implicació de tots els agents clau del municipi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.