11/07/13 Reeditem el taller «Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos?» a la Universitat d’Estiu de Tecnocampus

image_gallery-300x179

Si ets emprenedor, estàs creant la teva pròpia empresa o tens una empresa ja en marxa necessitaràs informació que t’ajudi a vendre més i millor. Qui són els teus clients? Quines necessitats tenen? És atractiva la imatge del teu producte o servei? Què està oferint la teva competència?

Les grans empreses fan periòdicament estudis de mercat per donar resposta a aquestes preguntes. Però un emprenedor o una petita empresa no sempre té capacitat per contractar aquest tipus d’estudis. Amb aquest taller es pretenen donar pautes i eines pràctiques per orientar als emprenedors que volen realitzar ells mateixos els seus estudis de mercat, a partir dels errors més habituals a l’hora de plantejar una recerca d’aquest tipus.

Després d’haver realitzat amb molt d’èxit al saló de l’emprenedor Biz Barcelona 2012 i en el marc de l’oferta formativa de diversos col·legis professionals, des de Xarxa Consultors tornem a programar pel proper 11 de juliol de 2013 de 16h a 20h el taller Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos? Consells pràctics i eines on line gratuïtes aquesta vegada, dins de la programació de cursos i tallers de la Universitat d’Estiu 2013 de TecnoCampus Mataró-Maresme (Av. Ernest Lluch, 32. 08302 Mataró).

Els objectius del taller són introduir-se a la investigació social i de mercat partint dels errors més habituals i de consells senzills basats en l’experiència d’una empresa especialitzada; ajudar a plantejar els objectius i les preguntes clau de l’estudi de mercat; presentar les principals eines de recerca per la realització d’un estudi de mercat senzill i presentar algunes eines i recursos online que poden facilitar la recollida d’informació de l’estudi de mercat.

El taller té un preu de 40€ (36€ col·lectiu amb descompte) i les inscripcions es poden fer aquí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.