Fem un curs a l’escola d’estiu del CDL. Com explicar la societat catalana a l’ESO?

Durant tot aquest any hem estat treballant per a la Fundació Jaume Bofill en l’elaboració d’uns materials didàctics que ajudin a explicar als alumnes d’ESO com és la nostra societat.

Els materials parteixen dels 10 vídeos divulgatius elaborats per la Fundació Jaume Bofill per celebrar el 10 aniversari del Panel de Desigualtats dins el cicle “Trajectòries i canvi social a Catalunya. 10 anys, 10 debats”. En total, es proposen més de 100 activitats per treballar aspectes relacionats amb l’estructura i funcionament de la societat catalana i, més especialment, amb la comprensió de les desigualtats socials. Tots aquests continguts estaran aviat disponibles a la plana web de la Fundació Jaume Bofill.

2013-05-08 16_06_05-Escola d'EstiuParal·lelament a la publicació d’aquests materials, hem programat un curs a l’Escola d’Estiu del Col·legi de Llicenciats per tal d’oferir al professorat d’ESO coneixements bàsics, materials, eines i estratègies que els ajudin a explicar als seus alumnes cóm és la societat catalana d’avui en dia.

Les inscripcions ja estan obertes. Podeu accedir clicant en aquest link.

També es pot accedir des del llistat de cursos de la web de l’Escola d’Estiu del CDL , seleccionant <Barcelona> i <ciències socials>. El títol del curs és  Com som? Explicant la societat catalana actual als alumnes d’ESO i el codi del curs és el 133309.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.