Acompanyant a l’equip d’atenció a la dependència de l’Ajuntament de Badalona a millorar els seus processos de treball

Per encàrrec de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, des de començament d’octubre treballem amb l’equip d’atenció a la dependència de l‘Ajuntament de Badalona per ajudar a millorar els seus processos de treball i aconseguir una organització més eficient i, en definitiva, poder oferir un millor servei.

Rambla

Després d’una primera fase breu de diagnòstic i identificació de les principals necessitats de l’àrea, ens hem posat a treballar en la definició dels processos interns. Primer, treballant amb tot l’equip per definir el mapa de processos de l’atenció a la dependència. Després, en petits grups, treballem en profunditat cada un dels processos.

Ens reunirem de manera periòdica fins a mitjans de gener, i mentre un grup treballarà en detall la recepció i l’acollida dels usuaris i les eines per fer un bon diagnòstic, l’altre grup es centrarà en definir el procés d’elaboració del PIA (Pla Individual d’Atenció) i establir criteris que permetin sistematitzar i millorar el seguiment dels usuaris en situació de dependència.

Al final del treball posarem en comú la feina feta i identificarem un o més projectes que es puguin implementar de manera immediata per posar-lo en pràctica seguint els quatra passos de la millora continua (planificar, fer, verificar, actuar).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.