Com seguim fomentant la participació en espais educatius en moments de distanciament social?

Tres entitats, tres mirades i diferents experiències entorn la participació amb infants i adolescents.

El confinament provocat per la pandèmia i les mesures sanitàries posteriors ha suposat un tancament dels espais de trobada formals i informals d’infants, adolescents i joves durant més d’un any. Els centres educatius, l’espai públic, les activitats extraescolars, les colònies, els grups bombolla, etc, s’han vist fortament afectats per les restriccions, pensades i implementades des de la perspectiva de les persones adultes.

 Després d’aquest curs escolar tant especial, des de Voltes, Esberla i Xarxa Consultors, us volem compartir les experiències que hem viscut amb els infants i adolescents i com hem pogut seguir garantint els espais de participació i reflexió per seguir acompanyant-los i escoltant la seva veu.

La situació de la pandèmia ens ha enfrontat a una nova realitat i, tot i el repte, hem seguit fomentant espais per transformar els entorns educatius. 

En aquest vídeo, elaborat per Càmares i Acció, us deixem algunes de les reflexions i  mirades de com ha estat la nostra relació i el treball amb els infants i adolescents durant aquest curs:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.