Jornada Posada en Marxa del Programa CuEmE 2021-2022

La Jornada de Posada en Marxa del CuEmE es realitza l’inici de cada edició amb l’objectiu de presentar un nou curs del programa i de donar a conèixer des de quina visió i perspectiva es realitzarà aquest curs.

En aquesta edició, el marc de la jornada estava centrat a vincular els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agència 2030 de l’ONU amb el programa. D’aquesta manera, per tal de fer reflexionar als participants del programa, la jornada se centrava en la següent qüestió: “Què faràs en el marc del CuEmE per impulsar l’Agenda 2030?”

En aquesta Jornada van participar la Núria Parlón, vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona i Diputada Delegada per l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’Eva Menor, diputada delegada de l’àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç. I també va comptar amb la presència de Pastora Martínez Samper, vicerectora de Globalització i Cooperació de la UOC qui va realitzar una intervenció explicant en profunditat què eren els ODS i amb què consistien per tal de donar claus per poder vincular les diferents activitats i accions del programa amb els ODS. Per exemple, en el marc del CuEmE, va destacar com el CuEmE es relaciona amb certs ODS com els quefan referència a l’educació de qualitat, a l’aliança per aconseguir objectius i el treball decent i de creixement econòmic.

Tanmateix, a l’inici de la jornada, es va mostrar un breu vídeo on diferents alumnes, professors i participants del programa explicaven com en els seus projectes integren els diferents ODS de l’Agenda 2030. Destacant sobretot la igualtat de gènere, consum i producció responsables, ciutat i comunitats sostenibles, entre altres.

Aquest any, com l’edició 2020-2021, es va realitzar en format en línia i no de manera presencial a causa de la pandèmia de la COVID-19. Retransmetent-se per youtube (veure a continuació).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.