El quart Consell d’Infants de Vilassar de Mar comença amb l’objectiu d’ajudar als infants durant la pandèmia

El quart Consell d’Infants va començar ahir a Vilassar de Mar amb el retrobament online dels membres de 6è de primària, un desig i un clar objectiu per al curs 2020-21: tornar-se a trobar i poder ajudar als nenes i les nenes durant la pandèmia. Xarxa Consultors ens encarreguem de la dinamització d’aquest consell des de la seva creació, el curs 2017-18.

A l’espera que la situació sanitària millori i faci possibles de nou les trobades presencials, els 11 infants de les diferents escoles vilassarenques que van participar de la sessió d’ahir van donar inici als preparatius de la festa dels Drets dels Infants d’enguany. L’efemèride se celebrarà el 20 de novembre i girarà entorn a com afecta la situació provocada per la covid-19 als drets dels infants.

Les famílies, els tutors i altres referents educatius implicats al Consell es van afegir a la sessió telemàtica després que els infants compartissin jocs i primeres impressions. Tots van ser testimonis del doble l’encàrrec que el regidor d’Ensenyament, Jordi Tapias, va fer a als infants després del seu missatge de benvinguda: assessorar a l’Ajuntament en totes les decisions que afectin als infants en l’actual context de pandèmia i ajudar a portar a terme a Vilassar de Mar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Les referents tècniques del projecte van explicar més tard com funcionarà el Consell aquest curs, que té la voluntat de recuperar trobades presencials o semi-presencials tan aviat com la situació epidemiològica ho permeti i sempre sense oblidar les precaucions sanitàries vigents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.