Iniciem una nova col·laboració amb l’Institut de la Infància i l’Adolescència de Barcelona

L’Institut de la Infància i l’Adolescència de Barcelona lidera el projecte Parlen els nens i nenes: el benestar subjectiu de la infància a Barcelona”,un projecte de coneixement sobre el benestar dels infants a la ciutat des del seu punt de vista i amb el seu protagonisme.

En una primera fase del projecte es van realitzar enquesta sobre benestar subjectiu: a més de 4.000 nens i nenes de 52 escoles de la ciutat. A les enquestes es varen recollir dades molt interessants sobre el que pensen i viuen els infants de la ciutat en relació a temes com la seva vida i les persones que viuen amb ells, les relacions amb els amics, la seva experiència a l’escola i al barri a on viuen, com se senten i com utilitzen el seu temps.

Un cop realitzada l’explotació de les dades, des de l’Institut de la infància ens ha demanat que els acompanyem en la realització de tallers a les escoles participants durant els que retornarem els resultats, recollirem les seves impressions i explorarem amb ells propostes per millorar el seu benestar.

L’equip del projecte estarà format per Claudia Vallvé i Bruna Coll, que treballaran amb l’equip de l’Institut de la Infància per escoltar als nens i nenes i porsar-se l’orella verda de la que parla Francesco Tonnucci:

Font: Francesco Tonucci 40 años con ojos de niño

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.