Jornada de Treball amb la Taula d’Infància i Adolescència de Sant Boi

Després d’un any treballant en el Pla d’Infància de Sant Boi, hem estat treballant amb la Taula d’Infància durant una intensa Jornada per revisar i completar el Pla.

El regidor d’infància i adolescència i la cap de l’àrea de Benestar Social han donat la benvinguda i han agraït la participació de les més de 50 persones que han assistit a la jornada.

Després ha arribat l’hora de treballar. En grups, els participants han treballat entorn a les línies estratègiques, objectius i accions del Pla, aportar les visions i propostes des de diferents punts de vista. Així, hem pogut enriquir el Pla incorporant les aportacions del personal tècnic de les diferents àrees de l’ajuntament però també de les escoles, les entitats socials i de lleure, els professionals del CAP, del CSMIJ i del CDIAC o la policia local.

I, per acabar, per assignar prioritats a les diferents actuacions recollides al Pla, s’han repartit 10 billets de 10€ (falsos) a tots els assistents, que han hagut de “gastar-se” en les diferents línies estratègiques. Val a dir que, a alguns, els han faltat diners….

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.