Iniciem el curs del Consell d’Infants de Vilassar de Mar amb una formació sobre participació infantil a escoles i personal tècnic local

El dijous 5 de setembre al matí es va realitzar una sessió de treball amb les escoles i personal tècnic de les àrees de joventut, participació, cultura i ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per tal de valorar el funcionament del Consell d’infants del curs 2018/19 i debatre sobre els reptes de la participació infantil al poble. També es va comptar amb la participació del regidor d’ensenyament, Jordi Tapias.

Seguidament, es va presentar la proposta de calendari i temàtica del tercer Consell d’Infants de Vilassar de Mar, que es constituirà el proper mes de novembre i tractarà sobre la infància i la família.

Durant els mesos de setembre i octubre es portarà el termes el procés d’elecció de nous consellers i noves conselleres a les escoles de Vilassar de Mar, al Tucutuc i a les entitats implicades al projecte.

Va ser molt interessant el debat mantingut sobre participació infantil amb mestres, equips directius de les escoles de Vilassar i personal tècnic de l’ajuntament. Entre tots i totes fem realitat el Consell d’Infants de Vilassar de Mar! Gràcies a tothom per fer-ho possible! #ConsellInfantsVdM

Formació sobre participació infantil amb els rerefents educatius de Vilassar de Mar

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.