L’Observatori de la Xarxa de Serveis Socials d’Atenció Domiciliària

L’Observatori de la Xarxa Local SAD és fruit de la la cooperació tècnica i econòmica entre l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments adherits, i ha demostrat ser una eina útil per la gestió i la millora dels serveis d’atenció domiciliària en molts ens locals.

Des de 2007 l’Observatori recull dades estadístiques dels serveis socials d’atenció domiciliària  i realitza una anàlisi comparativa i evolutiva d’aquests serveis a la província de Barcelona. Fruit d’aquestes dades s’elaboren informes anuals sobre la cobertura i les prestacions d’aquest servei.

Enguany, Xarxa Consultors s’ocuparà de realitzar l’assistència tècnica i metodològica per a la gestió i explotació de dades de l’Observatori de la xarxa local de serveis socials d’atenció domiciliària. Una assistència tècnica que es concreta en el seguiment i control de les dades quantitatives i qualitatives proporcionades pels ens locals, en resposta al qüestionari enviat des de la Diputació de Barcelona, i el seu posterior anàlisi i explotació.

capcalera_sad_780x260

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.