Un Pla d’igualtat per a l’ORGT

Fins a mitjans de 2016 estarem treballant a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) per la elaboració del Pla d’Igualtat.

Durant aquest darrer trimestre de l’any hem estat preparant la metodologia i tot just acabem de convocar els dos òrgans de participació que aniran fent el seguiment del pla durant tot el procés d’elaboració: la comissió d’igualtat i el comitè directiu.

El primer trimestre de 2016 el dedicarem a fer un diagnòstic d’igualtat a l’organisme, que endagarem a partir de l’anàlisi de dades quantitatives i qualitatives (explotació de dades de la plantilla, anàlisi de documents interns i externs, entrevistes en profunditat amb interlocutors clau, entrevistes estructurades amb diferents persones de l’organisme i enquesta a tota la plantilla de l’Organisme). L’anàlisi i explotació de tota aquesta informació ens permetrà identificar els punts de millora, des del punt de vista de la igualtat, i elaborar un Pla amb accions a curt, mig i llarg termini. La participació de tot el personal i l’anàlisi en clau de millora seran els principals eixos que ens guiaràn al llarg de tot aquest procés.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.