Presentació del projecte temps+social dins el marc de la setmana dels horaris impulsada per la iniciativa reforma horària

El dia 21 de setembre es va presentar a la seu de la Fundació Ared el projecte TEMPS+SOCIAL, en la cloenda de la setmana dels horaris impulsada per la Iniciativa per a la Reforma Horària, liderada pel Fabian Mohedano.

setmana horaris

El projecte, finançat i promogut pel Departament de Benestar Social i Família, ha portat a terme l’estudi de tres entitats de l’associacionisme i el tercer sector social (Esplai la Florida, Fundació ARED i Federació Catalana del Voluntariat Social) per extrapolar les conclusions i les possibles intervencions a tot el sector.

Amb la presentació inicial del Sr. Ramon Terrassa, Director General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família del Govern de la Generalitat de Catalunya i el tancament de la Sra. Dolors Gordi, Secretària de Família del Departament, el Dr. Jordi Ojeda, de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Xavier Peralta, de Xarxa Consultors, van portar a terme una síntesi del projecte, amb la intervenció de les responsables de les entitats (la Merche García de l’Esplai la Florida, la Mª Elena Alfaro de la Fundació Ared i l’Eulàlia Mas de la Federació Catalana del Voluntariat Social).

El projecte va consistir en un diagnòstic exhaustiu de la gestió del temps i dels horaris a les entitats, així com una intervenció posterior a nivell Macro (sensibilització sobre la necessitat de racionalitzar els horaris en el sector), Meso (implantació d’una eina informàtica per a la gestió dels horaris) i Micro (implementació de millores puntuals en el funcionament dels equips de treball de les entitats).

Com a resultat de l’estudi, es proposen fins a 50 conclusions i 25 propostes de millora de la gestió horària i del temps per al Tercer Sector social a Catalunya.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.