Subvencions per la millora de la gestió municipal

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha obert una convocatòria adreçada als municipis per que realitzin actuacions adreçades a la millora en l’eficiència de la seva gestió i optimització dels seus recursos.

Des de Xarxa Consultors oferim als municipis l’elaboració d’un pla de millora per a la optimització de recursos humans i materials, que impliqui a tota la corporació en la identificació de mesures en tres grans àmbits: espai físic, temps de treball i recursos materials.

Podeu trobar més informació sobre la proposta de Xarxa Consultors clicant aqui.

Amb aquesta subvenció el Departament de Governació pretén ajudar als municipis a gestionar els seus recursos de manera més eficient.

Les subvencions són per la contractació externa d’estudis i actuacions, cobreixen entre un 75% i un 95% del cost de l’estudi, i oscil·len entre els 1.300 i 2.900 € en funció de la dimensió del municipi sol·licitant.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la plataforma EACAT, han de ser aprovades per l’alcalde/essa president/a de l’ajuntament i  formalitzades pel/per la secretari/ària o secretari/ària interventor/a.

Trobareu més informació sobre aquesta subvenció a l’ORDRE GRI/239/2011, de 22 de setembre, disponible en la següent adreça web (http://www.gencat.cat/diari/5974/11259066.htm)

El termini per a demanar la sol·licitud finalitza el 14 d’octubre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.