Ajudem a donar impuls al Projecte Educatiu de Torelló en clau Educació 360

A finals de 2019 l’Ajuntament de Torelló ens va proposar acompanyar el procés de revisió i impuls del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de la vila, després de 5 anys de vida. Tot el projecte s’ha treballat conjuntament amb el Grup Impulsor del PEC, format per veïns i veïnes de Torelló, així com personal tècnic local, amb sessions tan presencials com on-line.

Vàrem començar recollint tant les dades educatives com informació sobre les polítiques municipals i altres programes que es fan a Torelló, per tal d’actualitzar la diagnosi educativa.  Des de l’inici, es va acordar incorporar la perspectiva de l’Educació 360 al PEC, així que es va analitzar l’educació a Torelló en base a les oportunitats educatives que genera, a la connexió entre els aprenentatges, a l’equitat educativa i a la governança. També vàrem treballar amb el Grup Impulsor del PEC sobre com millorar la comunicació del projecte i quines accions prioritzar.

Priorització d’accions comunicatives pel Grup Impulsor del PEC

A la tardor es portarà a terme un procés participatiu per obrir el debat sobre els reptes de l’educació a Torelló, que implicarà a infants i adolescents, gent gran, famílies, docents, personal tècnic local i entitats.

Trobareu més informació del projecte a http://unitsxeducar.cat/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.