Què vol dir treballar en xarxa?

Fa poc em varen convidar al Congrés Català de Joves Sociòlegs i em varen demanar que expliqués la meva experiència en l’àmbit de la recerca privada, aplicada i la consultoria.

Vaig parlar del model de treball de Xarxa Consultors, i va generar molt interès i  preguntes per part dels assistents al congrès, en la seva majoria joves univeristaris preocupats pel seu futur laboral i les possibilitats d’inserir-se en un mercat de treball fràgil i amb escasses oportunitats per a la professió.

Arrel d’aquesta conferència, vaig escriure un petit article per a la revista Àmbits, del Col.legi de Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia, en la que s’explica amb detall el model de treball de Xarxa Consultors.

L’article es publicarà el mes de setembre. Si us interessa, podeu consultar-lo aqui.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.